Image Map

Tenten

U kunt bij ons terecht voor pagodetenten vanaf 4x4 m t.e.m. kadertenten met onbeperkte afmetingen. Onze prijzen zijn steeds gebaseerd op een totaalconcept inclusief opbouw en afbraak. Wij werken enkel samen met firma’s die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Geluid en licht

Iedere locatie heeft andere mogelijkheden maar daardoor ook andere behoeftes. Wij werken enkel met professionele firma’s waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Een goede geluids- en lichtinstallatie is van groot belang voor het slagen van uw feest. U kunt de beste artiest boeken maar zonder kwaliteitsvol geluid zal deze niet tot zijn recht komen. Bovendien is de stem van een artiest niet onvermoeibaar.

Licht zorgt voor de juiste sfeer en is uiteraard onontbeerlijk voor uw event. Het geeft uitstraling aan uw podium, decor en zorgt ervoor dat uw artiest gezien wordt.

Podia

Wij hebben het geschikte podium voor ieder evenement. Binnen of buiten, groot of klein wij hebben steeds de beste oplossing voor u. Podiumwagens behoren ook tot de mogelijkheden. Al onze podiums voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Overkapping

Het huren van dakconstructies (eventueel transparant) zijn mogelijk. Maximaal 15 m bij 20 m.
Parasols met diameter tot 30 meter zijn eveneens mogelijk. 

Toiletvoorzieningen

Wij kunnen uw event voorzien van gewone toiletwagens of VIP toiletwagens. Toiletcabines en urinoirs kunnen ook gehuurd worden.

Stroom

Zonder stroom geen event. Hoeveel stroom is er nodig? Heeft de locatie voldoende stroom? Welke stroomgenerator is er nodig? Wij kunnen dit steeds voor u regelen.

Catering

Of het nu gaat om een feest van 100 personen of een evenement van 10.000 personen, wij hebben de mogelijkheid om dit steeds op een vlotte manier voor u te verzorgen.

Beveiliging/hekwerk

Wij kunnen uw event voorzien van hekwerk (eventueel geblindeerd) voor het afzetten van uw terrein evenals hekwerk voor het tegenhouden van het publiek (stagebarriers). Wij helpen u bij de aantallen, de logistiek en eventueel de op- en afbouw.

Tafels, stoelen, glazen, bestek, porselein

 Tafels, stoelen, partytafels, lounge materiaal zitten eveneens in ons aanbod en kunnen steeds tegen de beste prijzen geleverd worden. Op vraag van de klant kunnen wij ook zorgen voor volledige aankleding (decoratie) van uw eventruimte, indekking en afwerking van uw feesttafels.