Image Map

 

Magic Events Entertainment

Welkom op de website van Magic Events Entertainment.

Met veel genoegen en trots presenteert Magic Events Entertainment haar nieuwe website. Deze website zal u een beter beeld geven van wie we zijn en wat we doen.

Magic Events zal u een overzicht geven van wat u nodig heeft om een geslaagd event te organiseren. Wij zijn in staat om voor uw evenement alle benodigde faciliteiten te verzorgen, kortom wij verzorgen uw event van A tot Z. Door onze ervaring, meer dan 25 jaar, en ons zeer uitgebreid netwerk van leveranciers dat wij gedurende de jaren hebben opgebouwd, kunnen wij alles, overal en op tijd tegen uiterst scherpe prijzen verzorgen. Bovendien heeft u voor alle vragen slechts 1 aanspreekpunt, een groot voordeel voor u.

Magic Entertainment is een erkend artiestenbureau waarbij u zowel regionaal, nationaal als internationaal entertainment kunt boeken. Door onze rechtstreekse contacten met exclusieve managementbureaus kunnen wij door middel van bureaukorting dit entertainment tegen dezelfde prijs aanbieden als deze exclusieve bureaus. Voor eventuele bijkomende vragen kunt u steeds contact met ons opnemen.

Frank Grotars,
Zaakvoerder Magic Events Entertainment